NYTT NAMN, NYTT UTSEENDE, NYA BETALSYSTEM!

Vi kan stolt presentera vår nya butik med nytt namn Emedic.nu, vi kommer fortsätta leverera vårt standardsortiment av sprutor och kanyler. Dock har vi med detta namnbyte gjort det möjligt för utökad verksamhet inom läkemedelsutrustning, hudvård, kosttillskott och andra hälsovaror som kommer lanseras efter hand.

Med namnbytet följde även ett nytt fräscht utseende här i butiken vårt mål är alltid att du som kund enkelt ska kunna navigera dig runt och det ska vara enkelt att genomföra sitt köp. Därför har vi nu även valt att byta ut våra gamla betalsystem. Från och med nu kommer ni som kund utöver bankgiro betalningar även kunna betala via Swish snabbt och enkelt.

I framtiden kommer vi även satsa på en större variation av fraktalternativt men kör i dagsläget vidare med Postnord.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *