Villkor

Allmänt
Emedic.nu säljer produkter via får webbshop till privatpersoner i Sverige. För att handla hos oss krävs att du fyllt 20 år alternativt att du kan styrka att produkterna kommer att användas för ditt eget eller familjemedlems medicinska bruk.

Beställningar
Vi tar emot beställningar via vår webbshop Emedic.nu. Har du frågor kring hur du gör en beställning är du välkommen att kontakta oss på kontakt@emedic.nu. Vid en genomförd order godkänner du att dina personuppgifter sparas i vårt kundregister. Vårt kundregister delas inte till tredjepart.

Priser och Produktbilder
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer och den är alltid på 50kr oavsett storlek på din beställning.

De produktbilder du ser i webbshoppen garanteras inte alltid stämma överens med verkligheten

Personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar era personuppgifter, det gör vi för att ge er den bästa möjliga kundupplevelsen. Enligt PUL har du rätt att ta del av den informationen vi sparar om dig som kund. Tycker du att informationen är felaktig har du rätt att få den ändrad eller borttagen ur våra system.

Frakt
Alla beställningar skickas med PostNord. Försändelser under 2kg skickas som vanligt brev och försändelser över 2kg skickas som postpaket med spårbarhet och legitimationskrav vid uthämtning.

Betalning
Vi erbjuder för närvarande betalning via Swish

Ångerrätt och retur
Enligt svensk lag har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att ni mottagit varorna. Ska du ångra ditt köp ska varan vara oanvänd och i obruten förpackning. Ni står själva för kostnaden för att skicka tillbaka produkterna. Skicka ett mejl till oss på kontakt@injektionsverktyg.se så hjälper vi dig där.